Tour d’Eau

Het recept is eenvoudig. Zeven productielocaties voor drinkwater van Oasen. En stiekum nog een of twee van aanpalende drinkwaterbedrijven. Een stuk of 20 collega’s die net als ik van fietsen houden. Oud-collega’s in mijn geval. Mooi weer, bij voorkeur. Een route van 150 kilometer met de Brienenoord en de Lekbrug bij Vianen als scherprechters. Of, voor wie dat te ver vindt, een korter rondje, met pontjes in plaats van scherprechters. Onderweg lunchen op ZS De Steeg. 
Hardrijder Harm en alleskunner Richard zijn vaste deelnemers. De tandem Harrie en Jeroen vormt traditioneel de harde kern van het 80 kilometer groepje. Daar hoorde deze keer ook typisch harde-kern gedrag bij zoals het slopen van een trapper. 

Ook een aantal nieuwe gezichten. Aleida en Hans lieten zich niet afschrikken door de afstand en de sterke verhalen over het gruwelijke tempo dat Harm kan ontwikkelen: respect! Hetzelfde respect trouwens voor Andreas en Stanley die zonder voorbereiding en met zadelpijn 80 kilometer reden. Pain is temporary, zei Armstrong al. En natuurlijk evenveel respect voor alle anderen.

Na afloop gezamenlijk een biertje op de Markt in Gouda. Richard, nogmaals bedankt voor de organisatie, en alle oud-collega’s voor het gezelschap. Een perfecte dag, wat mij betreft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s